Blog del juvenil A de UFB JABAC I TERRASSA

Blog del juvenil A de UFB JABAC I TERRASSA

jueves, 27 de junio de 2013

U.F.B JABAC I TERRRASSA "A" DIVISION DE HONOR

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=17139&key=6f110f85c64b94cdf57b3429d0afa59e



El Jàbac presenta els primers reforços per afrontar una il·lusionant temporada

La plantilla d'Oliver Ballabriga no està tancada ja que incorporarà un porter i un lateral esquerre. La pretemporada començarà el 22 de juliol amb amistosos davant el Rubí i els juvenils d'Europa i Cornellà

La Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa ha presentat aquest dimecres els primers fitxatges per a la temporada 2013-14. El conjunt que dirigirà un any més Oliver Ballabriga s’ha reforçat, de moment, amb 9 jugadors de cara a afrontar una exigent campanya a la Divisió d’Honor, la màxima categoria juvenil.

Les cares noves provenen, en la seva majoria, de Preferent i de  Lliga Nacional. De la Damm arriben el defensa Iván Silvano i el davanter Aitor Garcia; del Cornellà “B” el migcampista Borja Polo i el davanter Iván Enríquez; del Manresa, el migcampista Albert Ribera, mentre que del Gimnàstic Manresa prové el defensa Guillem Maza. El davanter Jordi Altimira, del Mollet, i el migcampista Pau Roca, del Manlleu, completen la nòmina de reforços per a la propera temporada.

En les properes hores el Jàbac acabarà de saber el destí del porter David Ruiz, procedent de l’Albacete de Divisió d’Honor. Tot i presentar-se ahir a les instal·lacions de Can Jofresa, ha rebut ofertes d’altres clubs. A aquests noms s’han d’afegir els que han renovat: Roger Brunet, Jonathan Vinasco, Jordi Maturana, Francesc Clotet, Pablo Mitjans i Adrià Castellano. Aquest últim, cedit per la Damm aquesta temporada, tornarà a jugar sota les ordres de Ballabriga. Un porter i un interior esquerre són les dues últimes incorporacions previstes, ja que la resta de la plantilla es completarà amb l’equip de Preferent.

A l’espera de conèixer el calendari per a la propera temporada, el juvenil del Jàbac començarà la pretemporada el dilluns 22 de juliol, on  té previst jugar diferents amistosos. De moment s’han confirmat els partits contra el Rubí de Tercera Divisió, els juvenils de Divisió d’Honor del Cornellà i l’Europa i amb el Sant Joan Despí de la Segona Catalana.